Ons Stappenplan

Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Je krijgt een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wil je verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

1
Financiële duidelijkheid

Natuurlijk wil je ook financieel weten waar je aan toe bent. Bij IML BOUW bv houden wij van duidelijkheid. Dus geen onrealistische scherpe offerte met achteraf meerwerk, maar in één keer een kloppende gedetailleerde prijsopgave. Je ontvangt de facturen volgens vooraf gemaakte afspraak.

2
De start van de (ver)bouw

We bereiden ons goed voor met de inkoop van de juiste materialen en een uitvoeringsplanning, inclusief het werk van de onderaannemers. Soms komen we nog een keer extra langs om maten op te nemen of om de onderaannemers het werk te laten zien. We stellen een deskundig bouwteam samen, afgestemd op jouw project. Je krijgt onze hele planning zwart op wit. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren.

3
Alles draait om communicatie

Een goede communicatie vinden wij erg belangrijk. We bespreken de voortgang en je kan ten alle tijden je vragen stellen per mail of per telefoon. Maar je kan uiteraard ook zo bij ons terecht.

4
De oplevering

Het werk is klaar. Het project wordt opgeleverd. Een feestelijk moment! We lopen samen alles na en als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvang je de laatste afrekening met hierop de kosten van eventueel meer- en minderwerk.

5
Service

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Met vragen, problemen of gebreken kan je ook altijd bij ons aankloppen. Na één maand, maar ook nog na één of zelfs na 10 jaar. Als het om iets gaat dat wij hadden kunnen voorkomen, herstellen we kosteloos de schade.

6

Onze Partners

Picture of Bouwservice Aldus
Bouwservice Aldus
Picture of Partner worden
Partner worden